RESERVEREN?

Het weer in Steendam Steendam 16.6 °C

GROEPEN

GROEPSARRANGEMENTEN (v.a. 12 personen)

Ben jij op zoek naar een leuke locatie om te komen lunchen of dineren met vrienden, familie of collega’s?
Voor reserveringen boven de 12 personen bieden wij onderstaande groepsarrangementen aan.

Wees van harte welkom bij Kaap Steendam!

Reserveren kan telefonisch via: 06-27279323 of door te mailen naar: [email protected]

Bij andere wensen of vragen, neem gerust contact met ons op. Wij denken graag mee!

GROEPSLUNCH

 

Steendammertje €22,50

  • Kopje soep (seizoenssoep)
  • Drie soorten sandwiches op stoet van Meinardi (2 p.p.)

→  kaas, zoetzure komkommer, mayonaise en mesclun sla

→  ham, rode ui, kerrie-mayonaise en mesclun sla

→  tonijnsalade, pickle-relish, rode ui en rucola

  • Zachte bol met een (vega) kroket en Groninger mosterd
  • Glas sinaasappelsap of melk

‘t Roegwold €27,50

  • Kopje soep (seizoenssoep)
  • Drie soorten sandwiches op stoet van Meinardi (2 p.p.)

→  rundercarpaccio, truffelmayonaise en rucola

→  gerookte zalm, zoetzure komkommer, wasabimayonaise en mesclun sla

→  brie, tomaat, komkommer en mesclun sla

  • Zachte bol met een (vega) kroket en Groninger mosterd
  • Glas sinaasappelsap of melk

GROEPSDINER

MENU ‘t SCHILD 31,50 p.p.

Voorgerecht

Groninger mosterdsoep met Groninger droge worst en bosui of
Wisselende soep van de chef of 
Broodplankje met diverse smeersels

Hoofdgerecht

Steendammer burger (rund of jackfruit) met pickle-relish, suikersla, mosterd, BBQ-saus, kaas en krokante uienringen of
Kippendijen saté met papadum, seroendeng en satésaus of 
Varkensschnitzel met truffeljus en citroen of 

Nagerecht

Aardbei & mascarpone met merengue en yoghurtijs of
Macarons (5 soorten) of
Kop koffie/thee

 

MENU SANS SOUCI 36,50 p.p.

Voorgerecht

Groninger mosterdsoep met Groninger droge worst en bosui of
Wisselende soep van de chef of 
Broodplankje met diverse smeersels of
Tomaat/mozzarella kroketjes met basilicum mayonaise of 
Rundercarpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola en Parmezaanse kaas (+€3,50) 

Hoofdgerecht

Runder bavette steak met rode portjus, seizoensgroenten en geroosterde aardappelen of 
Gebakken zeebaars met geroosterde aardappelen, seizoensgroenten en beurre blanc of
Indaise dahl (vegan curry) met linzen, zoete aardappel, crème fraîche en naanbrood 

Nagerecht

Aardbei & mascarpone met merengue en yoghurtijs of
Macarons (5 soorten) of
Kop koffie/thee