GROEPEN
GROEPSARRANGEMENTEN (v.a. 12 personen)
Ben jij op zoek naar een leuke locatie om te komen lunchen of dineren met vrienden, familie of collega’s?
Voor reserveringen boven de 12 personen bieden wij onderstaande groepsarrangementen aan.
Wees van harte welkom bij Kaap Steendam!
Reserveren kan telefonisch via: 06-27279323 of door te mailen naar: [email protected]
Bij andere wensen of vragen, neem gerust contact met ons op. Wij denken graag mee!
GROEPSLUNCH
Steendammertje €20,00
- Kopje soep (seizoenssoep)
- Drie soorten sandwiches op stoet van Meinardi (2 p.p.)
→ kaas, zoetzure komkommer, mayonaise en mesclun sla
→ ham, rode ui, kerrie-mayonaise en mesclun sla
→ tonijnsalade, pickle-relish, rode ui en rucola
- Zachte bol met een (vega) kroket en Groninger mosterd
- Glas sinaasappelsap of melk
‘t Roegwold €25,00
- Kopje soep (seizoenssoep)
- Drie soorten sandwiches op stoet van Meinardi (2 p.p.)
→ rundercarpaccio, truffelmayonaise en rucola
→ gerookte zalm, zoetzure komkommer, wasabimayonaise en mesclun sla
→ brie, tomaat, komkommer en mesclun sla
- Zachte bol met een (vega) kroket en Groninger mosterd
- Glas sinaasappelsap of melk

GROEPSDINER
MENU ‘t SCHILD 29,50 p.p.
Voorgerecht
Groninger mosterdsoep met Groninger droge worst en bosui of
Wisselende soep van de chefs of
Broodplankje met diverse smeersels
Hoofdgerecht
Steendammer burger (rund of jackfruit) met pickle-relish, suikersla, mosterd, BBQ-saus, kaas en krokante uienringen of
Kippendijen saté met papadum, seroendeng en satésaus of
Varkensschnitzel met truffeljus en citroen
Nagerecht
Tiramisu op klassieke wijze of kop koffie/thee
CHEFS MENU 35,00 p.p.
Laat je verrassen met een driegangendiner door de chefs!
MENU SANS SOUCI 35,00 p.p.
Voorgerecht
Oesterzwam kroketjes met truffelmayonaise of
Gamba kroketjes met sriracha mayonaise of
Groninger mosterdsoep met Groninger droge worst en bosui of
Rundercarpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola
en Parmezaanse kaas (+€3,50)
Hoofdgerecht
Runder bavette met geroosterde groenten en rode-portjus of
Gebakken verse vis met pommes dauphine, seizoensgroenten en beurre blanc of
Verse linguini met room, portobello, pijnboompitten, rucola en Parmezaanse kaas
Nagerecht
Tiramisu op klassieke wijze of
Crème brûlée met rood fruit, vanille crème en vanille roomijs



