Agenda

AGENDA 

Er is van alles te doen bij Kaap Steendam. Genieten van een heerlijk driegangendiner in combinatie met live muziek! Dat zijn onze “Music Dining” avonden. Een muzikaal en avondvullend programma en gegarandeerd een leuk avondje uit. Wisselende muziekstijlen en een menu passend bij de muziek. Ook organiseren wij regelmatig thema avonden. 

Scroll verder om onze agenda te bekijken.

RACHEL CROFT & BAND

VRIJDAG 15 DECEMBER 2023
Inloop vanaf 18.30 uur en start programma 19.00 uur 

Rachel Croft, was te zien op o.a prime time BBC 2, ze is een alternatieve artiest uit Londen wiens stem door BBC als “werkelijk uitzonderlijk” wordt omschreven. Met een stembereik dat moeiteloos overgaat van donderend krachtig naar hemels zacht weet ze telkens weer haar publiek weer te vermaken.

Haar diepgaande songwriting en levendige podiumpresentatie hebben veel furore gemaakt met optredens op iconische locaties zoals de Troubadour in Londen, het Bitter End in New York en in het Bluebird Cafe in Nashville.
Al vanaf 2018 doet ze Nederland aan en geeft ze solo concerten waarvan de zalen veelal uitverkocht waren.

Nieuw is dat ze nu met haar voltallige band gaat toeren en haar songs in Indie Rock stijl op verschillende podia zal presenteren.
Ze wordt begeleid door haar Nederlandse band met op gitaar Hanno de Vries, Haico Postma op basgitaar en Klaas-Jaap van der Heide op drums.

 

** VOL **

Prijs € 55,- inclusief diner en entree